Trade and Customs Digital Academy
Online studeren biedt maximale flexibiliteit en is efficiënt qua tijd en effectief qua kosten.

Online studeren is een handige manier om uw kennis en vaardigheden te vergroten. Omdat het niet nodig is lessen en workshops in levende lijve bij te wonen, biedt het u de flexibiliteit om aan alle lopende werkgerelateerde verplichtingen te kunnen blijven voldoen, met als bijkomend voordeel dat aanzienlijke reiskosten en een verblijf op afstand van het werk- en privéleven voorkomen kunnen worden. U leert het cursusmateriaal in een tempo en op een tijdstip dat u het beste past.


Certificaat Level 3 Qualificaties
Deze cursussen worden aangeboden door het UK Institute of Export and International Trade

Certificaat voor Customs Legislation and Procedures – deze cursus op introductieniveau is samengesteld voor mensen die net kennismaken met het Douane vakgebied. 

Certificaat voor Customs Duty Calculation – deze cursus op introductieniveau is samengesteld om mensen de basis vaardigheden te leren die nodig zijn om de invoerrechten te berekenen die voldaan moeten worden op te importeren goederen. 


European Customs Law Accredited Training program – ECLAT

Ons belangrijkste online programma, het European Customs Law Accredited Training Program (ECLAT), is het meest allesomvattende, innovatieve trainingsprogramma in zijn klasse. Deze cursus gaat op een ongeëvenaard uitgebreide wijze in op alle aspecten van de Europese douanewetgeving en -procedures. Het programma maakt gebruik van de nieuwste leertechnieken en is gebaseerd op het onderwijsaanbod van de wereldwijd meest toonaangevende universiteit op het gebied van douaneaangelegenheden.

 

e-learning concept

 

Mogelijke cursussen
Hieronder volgen de 16 onderwerpen waaruit het volledige ECLAT-programma bestaat. Iedere cursus kan afzonderlijk gevolgd worden, maar u kunt er ook voor kiezen u aan te melden voor het gehele programma dat bij afronding het begin kan zijn van een route die leidt naar een academische graad in douanezaken. De gemiddelde kosten per onderwerp zijn € 325. Maar u kunt € 900 besparen door u in te schrijven voor het volledige programma in plaats van afzonderlijke onderwerpen (geen € 5.300 maar € 4.400). De mensen die het volledige programma (16 onderwerpen) succesvol afronden, krijgen punten toegekend waarmee ze zich in kunnen schrijven voor de universitaire opleidingen van de Charles Sturt University.

De volgende informatie wordt aangeboden in het Engels, omdat de cursussen uitsluitend in de Engelse taal worden gegeven.

ECLAT Onderwerpen, studiekosten en geschatte studie-uren

 

 

Meld u hier aan voor het hele programma. Voor aanmelding individuele cursussen, klik op een of meer van de onderstaande onderwerpen.