Trainings- en opleidingsprogramma gericht op het verbeteren van de operationele efficiëntie, het minimaliseren van kosten en het beperken van risico.

Aan de hand van geavanceerde opleidings- en trainingsprogramma’s op het gebied van Europese douanewetgeving en -procedures biedt KGH u het meest uitgebreide scala aan leermogelijkheden momenteel beschikbaar. Zo kunt u profiteren van de flexibiliteit van het in eigen tempo online leren, gepland klassikaal leren of een combinatie van beide.

Voor maximaal voordeel kunnen wij onze trainingsprogramma’s zelfs volledig afstemmen op uw specifieke zakelijke behoeften. Wij helpen u een dusdanig adequaat opgeleid personeelsbestand op te bouwen, zodat u voldoet aan de eisen om de status van Authorized Economic Operator (AEO) te verkrijgen en daarnaast ook nog eens het risico op niet-naleving van wetgeving tot een minimum beperkt.


Online programma’s
Online studeren biedt maximale flexibiliteit en is efficiënt qua tijd en effectief qua kosten.

Online studeren is een handige manier om kennis en vaardigheden te vergroten. Omdat het niet nodig is lessen en workshops in levende lijve bij te wonen, biedt het u de flexibiliteit om aan alle lopende werkgerelateerde verplichtingen te kunnen blijven voldoen, met als bijkomend voordeel dat aanzienlijke reiskosten en een verblijf op afstand van het werk- en privéleven voorkomen kunnen worden. U leert het cursusmateriaal in een tempo en op een tijdstip dat u het beste past.

Ons belangrijkste online programma, het European Customs Law Accredited Training Program (ECLAT), is het meest allesomvattende, innovatieve trainingsprogramma in zijn klasse. Deze cursus gaat op een ongeëvenaard uitgebreide wijze in op alle aspecten van de Europese douanewetgeving en -procedures. Het programma maakt gebruik van de nieuwste leertechnieken en is gebaseerd op het onderwijsaanbod van de wereldwijd meest toonaangevende universiteit op het gebied van douaneaangelegenheden.

Wij bieden trainingsprogramma’s aan via het UK Institute of Export and International Trade en in Nederland en België via KGH Douaneopleidingen.

Online programma


Klassikale programma’s

KGH biedt al jarenlang hoogwaardige klassikale trainingen en opleidingen aan om haar klanten te helpen hun compliance, efficiëntie en concurrentiepositie te verbeteren. Ons aanbod aan praktijkgerichte cursussen voorziet in een scala aan toonaangevende, technisch innovatieve klassikale trainingen gegeven door ons vakkundige team van leidende Europese experts.

Naast onze geplande cursussen van KGH Douaneopleidingen, die open zijn voor alle deelnemers, bieden wij ook speciale cursussen op maat aan om tegemoet te komen aan de individuele opleidingsbehoeften van onze klanten.

 

Accreditatie

Pathway De KGH-cursussen voldoen niet alleen aan de criteria van de Union Customs Code voor het behalen van de status van Authorized Economic Operator (AEO), maar vormen tegelijkertijd ook een geschikt instapniveau voor universitaire opleidingen die formeel worden erkend door de Werelddouaneorganisatie. Dat betekent dat onze programma’s u een scala aan verschillende leerroutes bieden die allemaal leiden tot internationaal erkende certificaten en diploma’s.

 

Onderwijsmethode

Wij hanteren een alom bewezen LPA-onderwijsmethode voor onze cursussen op het gebied van douanewetgeving:

Wetgeving
Alle relevante wetgeving wordt tot in het kleinste detail behandeld

Principes
Alle relevante principes komen uitgebreid aan bod

Toepassing
Specifieke oefeningen bedoeld om het inzicht van een individu in een bepaald onderwerp te testen en iedereen de kans te bieden zijn of haar kennis over de manier waarop wettelijke principes in de praktijk toegepast moeten worden aan te tonen.

Professionele faculteit

Trainers 1140X600De KGH Trade and Customs Academy wordt ondersteund door een ervaren team van experts uit de dagelijkse praktijk, leraren en academici, waaronder een aantal in hun respectievelijke vakgebieden toonaangevende professionals, zoals de heer Michael Lux (auteur van de Union Customs Code), zeer vooraanstaande academici op het gebied van douanezaken zoals professor Wes Czyżowicz en professor David Widdowson, toonaangevende leiders uit de praktijk zoals de heer David Hesketh en de heer Vidar Gundersen en de WDO directeur Capacity Building, de heer Lars Karlsson.

 

Academische samenwerking

KGH is een strategisch samenwerkingsverband aangegaan met het Centre for Customs and Excise Studies (CCES) van de Charles Sturt University in Canberra (Australië). Deze universiteit wordt wereldwijd alom erkend als de toonaangevende universiteit op het specialistische vakgebied van douanewetgeving en grensoverschrijdende regelgeving.

Dankzij onze samenwerking met het CCES zijn wij in staat ons cursusaanbod uit te breiden en ervoor te zorgen dat onze cursussen voldoen aan de allerhoogste internationale standaarden. Bovendien worden onze programma’s regelmatig gereviewed en geüpdatet als gevolg van continu doorlopende CCES-onderzoeksactiviteiten bedoeld om te garanderen dat onze cursussen te allen tijde gericht zijn op actuele en opkomende onderwerpen op het gebied van internationale handel en douanezaken.

In het kader van deze samenwerking kunnen succesvolle studenten van ons bekende ECLAT-programma punten krijgen waarmee ze zich in kunnen schrijven voor een van de universitaire opleidingen van de Charles Sturt University.

Delen