Operations
Verhoog uw operationele efficiëntie, beperk uw risico

Operationele oplossingen

Bij KGH nemen we de tijd om uw onderneming te begrijpen en die elementen van douanemanagement te identificeren die ervoor zorgen dat uw douaneprocessen uw operationele efficiëntie verbeteren. Omdat internationale handelsstromen en toeleveringsketens altijd een facilitator van groei moeten zijn – en niet afgeremd mogen worden door dagelijkse douaneactiviteiten. Onze services zijn duurzaam en schaalbaar om optimaal tegemoet te komen aan al uw operationele douanebehoeften en tegelijkertijd groei te faciliteren in lijn met uw strategie. Wij werken in iedere fase nauw met u samen om er zeker van te zijn dat deze waardetoevoegende processen een dagelijks onderdeel worden van uw bedrijfsactiviteiten en u zich kunt concentreren op uw core business.

De resultaten die u mag verwachten:

  • Betere controle en risicobeperking. Eenvoudige toegang tot operationele douane-expertise en hoogwaardige douaneprocessen.
  • Lagere operationele kosten. Eén enkele dienstverlener die u helpt om al uw handelsinformatie te consolideren en rapportage te vereenvoudigen.
  • Optimale efficiëntie in uw douanezaken. U plukt de vruchten van op compliance gerichte en aan de hand van innovatieve software geoptimaliseerde processen.

Bekijk onze services

Bekijk welke van onze services voor u handig zijn door op een van de onderstaande links te klikken.

Central Customs Desk

Al uw douaneprocessen in eigen hand.

My Customs Desk

Uw persoonlijke adviseurs in douanezaken.

KGH biedt douaneoplossingen aan bij alle belangrijke douaneposten waarvan Marine Harvest momenteel gebruik maakt om de EU binnen te komen. KGH regelt alle belangrijke douanezaken en is uitermate professioneel in haar contacten met douaneautoriteiten.
Onze samenwerking met KGH heeft met name vruchten afgeworpen waar het gaat om onderwerpen als een ‘minimumprijs’ op vis en alle andere wijzigingen in de wetgeving.

Ivar Raugstad

Logistiek manager,

Marine Harvest Markets Norway ASA

Customs Declarations

Een einde aan handelsbarrières en obstakels voor de toeleveringsketen.

Accountancy & VAT services

Accountants gespecialiseerd in internationale handel.

Waarom zijn wij anders?

  • Onze serviceportfolio is gericht op alle aspecten van handels- en douanemanagement, zodat u profiteert van één contactpunt en één bron voor oplossingen op het gebied van handel en douanezaken.
  • Onze services worden functie overschrijdend aangeboden. Dat betekent dat u toegang hebt tot uiterst competente adviseurs die vanuit alle mogelijke invalshoeken op holistische wijze naar uw processen kijken.
  • Onze organisatie is gericht op uw onderneming en uw behoeften. De afdelingen binnen KGH zijn gespecialiseerd op basis van bedrijfssegmenten om er zeker van te zijn dat wij ons altijd op uw behoeften richten.

Delen