CTDS Customs Process Management
Alles wat u nodig hebt voor online douanemanagement

Beheer uw douanetransacties direct vanuit de cloud met een lean douaneoplossing conform de regels. Met CTDS Customs Process Management houdt u elk aspect van het aangifteproces in de hand en haalt u er maximaal voordeel uit. Het is de enige oplossing die u nodig hebt voor de douane-inklaringen.

De te verwachten resultaten

  • Meer efficiëntie dankzij veilige routines en snelle uitwisseling van informatie
  • Een betere proceskwaliteit door slimmere aangifteafhandeling en gebruikersondersteuning
  • Snellere en probleemloze samenwerking dankzij gestandaardiseerde integratielink

Wat u krijgt met Customs Process Management:

CTDS Customs Process Management is een krachtige tool voor de afhandeling van douaneverplichtingen. De oplossing is opgebouwd uit een selectie van onafhankelijke modules die zijn afgestemd op specifieke douaneprocedures. Elke module heeft een gebruiksvriendelijke interface, veilige routines en directe communicatie met douaneautoriteiten.

Slimme declaratiepagina’s en geïntegreerde ondersteuningsfuncties, zoals validaties en wizards, helpen uw gebruikers door de inklaring van een declaratie heen. Alle modules beschikken over uitgebreide gebruikersondersteuning die helpt uw efficiëntie te verbeteren en uw processen te versnellen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van uw declaraties.

Met CTDS kunt u bovendien maximaal voordeel halen uit de system-to-system integratie via een gestandaardiseerde interface. Integratie is mogelijk met elke partij, via elk platform en u kunt eenvoudig samenwerken met uw voorkeursexpediteur om de documentatie op tijd in te klaren. Alle berichtuitwisselingen met de douaneautoriteiten zijn beveiligd door het gebruik van snelle en veilige communicatiekanalen.

Actuele modules

CTDS Customs Process Governance

De benodigde tools om uw aanvoerketen te stroomlijnen. Customs Process Governance is uw verkeerstoren voor douanezaken, waarmee u bij de uitvoering van uw processen lean te werk kunt gaan. U kunt alle activiteiten in uw douaneproces in realtime monitoren, opvolgen en analyseren. Gebruik uw bevindingen om de efficiënte te verbeteren en zorg voor een nog betere toekomst voor uw bedrijf.

CTDS Customs Process Management

De enige oplossing die u nodig hebt voor online douanemanagement. Deze oplossing bestaat uit een aantal modules voor efficiënt en veilig douanemanagement, van het afhandelen van douaneaangiften tot de bedrijfsvoering van een douane-entrepot. Alle modules tezamen combineren een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid aan expertfuncties op het gebied van douanezaken en bieden volop gebruikersondersteuning om gebruikers door het hele aangifteproces heen te leiden.

CARD_NOT_SET

Waarom KGH?

  • Ontwikkeld voor experts door experts. CTDS is in nauwe samenwerking met onze eigen douaneprofessionals ontwikkeld. Het is gebouwd om door hen te worden gebruikt – alsook voor professionele klanten buiten KGH. Onze aangevers werken elke dag in CTDS en wij weten dat “tweede-keusoplossingen” geen optie zijn voor iemand in de douanewereld.
  • Werk samen met KGH als u dat nodig acht. Werk eenvoudig samen met onze aangevers via CTDS – uw gegevens verlaten het systeem nooit, het wisselt alleen van persoon. Gebruik onze declaratiediensten tijdens piekperioden, vakanties of wanneer nodig. Wij hebben de benodigde mankracht en zij weten precies hoe zij met CTDS moeten werken.
  • Krijg douanekennis en ondersteuning als u dat wilt. Wij bieden meer dan alleen een softwareoplossing: wij kunnen u met van alles helpen, van hulp op locatie en best practice bij de grens tot strategische klantsupport. Als klant kunt u voordelen halen uit het brede dienstenaanbod van KGH en onze diensten zodanig combineren dat uw bedrijf er maximaal profijt van heeft.
  • Volledige ondersteuning in uw hele aanvoerketen. Dankzij onze uitgebreide aanwezigheid in heel Europa en goede kennis van de douane kunnen wij helpen bij een soepele grenspassage en als uw enige contactpunt dienen voor douanevraagstukken. Wij beschikken over de lokale experts om de benodigde ondersteuning te bieden, ongeacht waar u bent.
  • Maak ook deel uit van ons uitgebreide netwerk. CTDS is bezig zich te ontwikkelen tot een internationale douaneoplossing met ondersteuning in meerdere landen en bij meerdere procedures. Doe zaken met ons als het tijd is. In dat geval staan onze aangevers klaar om u te helpen in vrijwel heel Europa, via onze eigen kantoren of door partnerships.

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /var/www/html/wp-content/themes/kghcustoms/components/kgh_vc_cross-link.php on line 87
CROSS_LINK_NOT_SET

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /var/www/html/wp-content/themes/kghcustoms/components/kgh_vc_cross-link.php on line 87
CROSS_LINK_NOT_SET

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /var/www/html/wp-content/themes/kghcustoms/components/kgh_vc_cross-link.php on line 87
CROSS_LINK_NOT_SET

Delen