Het inrichten van een efficiënt en correct boekhoudings- en btw-proces in nieuwe landen is niet eenvoudig. Wij helpen u van begin tot eind.

Het naleven van btw-wetgeving is vaak een gecompliceerd proces, zeker als u zaken doet in landen met andere wet- en regelgeving. Afhankelijk van de aard en omvang van uw zakelijke activiteiten kunnen zich bij het btw-proces een heleboel problemen voordoen. Ons ervaren team regelt uw btw-processen en helpt u graag bij het aanpakken van andere problemen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Het hele registratieproces voor uw bedrijf wordt door ons ondersteund, te beginnen bij de bedrijfs- of registratievorm die u nodig hebt. Ook helpen we u met licenties en andere vergunningen op het gebied van douaneafhandeling en belastingadvies. Nadat we een serviceovereenkomst zijn aangegaan, voeren we alle nodige administratie uit voor uw bedrijf, zoals boekhouding, periodieke aangiften en jaarafsluiting. Door het gehele regelgevingsproces voor internationale btw- en boekhoudingsservices treden wij op als uw consultant.

Vereenvoudig uw boekhoudings- en btw-processen via een breed scala aan services, waaronder:

  • Bedrijfsregistratie
  • Vertegenwoordiging voor btw-zaken
  • Consultancy op het gebied van goederen- en dienstenstromen tussen landen
  • Boekhouding
  • Winst- en verliesrekeningen en jaarverslagen
  • Btw-aangiften

 

Geïnteresseerd in boekhoudings- en btw-services? Neem contact op met:
België
csd.be@kghcustoms.com
0032 (0)3 540 42 05
Hugo Laenen

Delen