KGH is één  van de grootste aanbieders van douanediensten in Europa. Jaarlijks behandelen we duizenden verschillende producten uit de hele wereld. Of het nu gaat om een klein, middelgroot of groot bedrijf, u  hebt altijd de keuze uit een serie gestandaardiseerde diensten óf een eigen oplossing op maat. Welke  service of oplossing u ook wilt, u krijgt hem altijd tijdig, nauwkeurig en op een uiterst professionele manier aangeleverd.

Central Customs Desk

Central Customs Desk

De centrale oplossing voor de verkeerstoren van douanezaken en zichtbaarheid van douanegegevens Met Central Customs Desk (CCD) krijgt u een compleet overzicht van al uw douane gerelateerde samenwerkingen, stromingen, documenten en gegevens op één locatie – en heeft u tevens…Lees verder
Customs Declarations

Customs Declarations

Voorspelbaarheid en snelheid zijn voor u echte topprioriteiten. Laat ons daarom uw douaneaangiften regelen, zodat u zeker weet dat uw goederen op een efficiënte manier de grens overgaan.
Accountancy & VAT

Accountancy & VAT

Het inrichten van een efficiënt en correct boekhoudings- en btw-proces in nieuwe landen is niet eenvoudig. Wij helpen u van begin tot eind.