Alle douaneprocessen in een oogopslag door beheer van alle taken in een volledig geïntegreerde oplossing via één elektronisch platform.

Met de innovatieve Butterfly® softwareoplossing kunt u uw douaneprocedures en transacties automatiseren en specifiek toespitsen op uw bedrijf. Profiteer van een integratie met uw eigen IT-systeem of maak gebruik van onze alom gewaardeerde templatefunctionaliteit waarmee u gegevens kunt hergebruiken om te voorkomen dat u iedere keer opnieuw informatie handmatig moet invoeren.

Waar u ook voor kiest, u behaalt gegarandeerd een hoge productiviteit in uw douanemanagement zonder dat daarbij de kwaliteit in het gedrang komt. Butterfly® helpt u uw werkstromen te beheren en te optimaliseren en zorgt voor volledige transparantie van de eerste order tot de ingevulde documenten. De software biedt een uitgebreide douanefunctionaliteit die gebruikers tijdens het gehele aangifte proces ondersteunt.

In nauw overleg en in samenwerking met uw team bieden wij u een oplossing die tegemoet komt aan al uw specifieke eisen. De hoogte van de investering is afgestemd op de overeengekomen oplossing – u betaalt dus uitsluitend voor de modules die u daadwerkelijk nodig hebt.

Het resultaat? Een effectieve en voordelige oplossing voor uw beheer van douaneprocessen, die de stromen binnen uw toeleveringsketen versoepelt en uw bedrijf ondersteunt.

KGH Customs Software biedt u vele voordelen, waaronder:

  • Lokale installatie of een hosted oplossing – de keuze is aan u
  • Naadloze integratie met uw eigen IT-systemen
  • Documentatie en optimalisatie van werkstromen
  • Hogere productiviteit zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt
  • Eenvoudig te gebruiken Customs Software met uitgebreide ondersteunende functies
  • Uitbreidbare en voordelige oplossingen die met uw bedrijf mee groeien


En dat zijn nog maar een paar van de voordelen waarvan u kan profiteren als u kiest voor Butterfly®.

Download onze brochure hier als u meer informatie wilt over Butterfly en KGH Customs Software

Delen